Loading...

Φόρμα αναζήτησης

(+30) 223 102 8725 | info@gefyra.com.gr

Ανάρτηση προσωρινών πινάκων υπαγομένων και μη υπαγόμενων της δράσης «σπουδά…ΖΩ!» 2021 - 2022

Εικόνα siteadmin

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «σπουδάΖΩ» που αφορά την «Παροχή διατακτικών σίτισης σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές - φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, μέλη οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με οικογενειακό εισόδημα κάτω από τα όρια της φτώχειας», καταρτίστηκαν από την αρμόδια Επιτροπή, οι πίνακες των δυνητικά δικαιούχων, μη υπαγομένων και οι πίνακες των επιχειρήσεων.

Η κατάταξη των δυνητικά δικαιούχων έγινε σύμφωνα με το σύστημα μοριοδότησης που περιλαμβάνεται στην Πρόσκληση της δράσης σε συνδυασμό με τα εισοδηματικά κριτήρια που είχαν τεθεί. Οι αιτούντες που πληρούσαν τα κριτήρια υπαγωγής κατατάχθηκαν σε Πίνακα κατάταξης με πρώτο τον αιτούντα με την υψηλότερη μοριοδότηση και τελευταίο αυτόν με την χαμηλότερη μοριοδότηση. Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας ελήφθη υπόψη το κατά κεφαλή εισόδημα της οικογενείας. Η επιλογή των ωφελουμένων που θα λάβουν την επιστολή πραγματοποιείται αυτόματα, ξεκινώντας από το πρώτο άτομο της ανωτέρω κατάστασης (με την υψηλότερη μοριοδότηση) και φθάνοντας μέχρι το άτομο στο οποίο θα εξαντληθεί ο προϋπολογισμός της Δράσης.

Όποιος περιλαμβάνεται στους πίνακες μη υπαγόμενων δύναται να καταθέσει ο ίδιος ή άλλο οικείο του πρόσωπο με εξουσιοδότηση ή να αποστείλει ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier), ένσταση εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση των πινάκων δικαιούχων στην ιστοσελίδα της Δομής «Γέφυρα» www.gefyra.com.gr. Σε περίπτωση που η λήξη της προθεσμίας συμπίπτει με αργία, η προθεσμία υποβολής μετατίθεται στην πρώτη εργάσιμη. Η ημερομηνία την υποβολή των ενστάσεων αποδεικνύεται βάσει πρωτοκόλλου παραλαβής, απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier). Οι ενστάσεις θα κατατίθενται στις ίδιες διευθύνσεις με αυτές που υποβλήθηκαν οι αιτήσεις και θα εξετασθούν από τριμελή Επιτροπή Ενστάσεων που έχει συγκροτηθεί με σχετική απόφαση μας.

Σχετικά αρχεία: 
ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon anakoinosi_spoydazo_2021_me_pinakes_1.pdf574.36 KB